Pretex® blijft verrassen!

 

Home » Over ons

“Mijn motto is: Cursisten met een voldaan gevoel en een kant en klaar werk naar huis laten gaan

– Petra Calis – Pretex® de veelzijdige decoratieverharder voor binnen en buiten

Welkom op mijn website, mijn naam is Petra en ik ben trotse eigenaar van het bedrijf Pretex® de veelzijdige decoratieverharder voor binnen en buiten. Doe het zelf of kom voor een gezellige workshop naar mijn atelier in Hulshorst.

Enkele jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met het product Pretex®. Via Facebook kwam ik een beeld tegen wat mij enorm aansprak. Ik ben op zoek gegaan naar het materiaal waar het van gemaakt was en kwam uit bij Pretex®. Nolly van Uden (voormalige eigenaar en ontwikkelaar van het product) heeft 30 jaar een atelier in Heesch (bij Oss) gehad en daar heb ik een workshop gevolgd.

Al snel werd mij duidelijk dat Pretex® een veelzijdig product is. Ik ben gaan experimenteren en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds. Pretex® blijft mij verassen!

Op de website vindt u de verschillende voorbeelden die u misschien inspireren maar ook Pinterest staat vol met prachtige ideeën!

U kunt een pakket bestellen wat alle benodigdheden en een duidelijke werkbeschrijving bevat. U kunt ook kiezen om een gezellige workshop bij mij in het atelier in Hulshorst (gemeente Nunspeet) te volgen. U kunt één van de voorbeelden maken maar u mag ook uw eigen creatie maken.

Iedereen kan met Pretex® overweg!

Wat is Pretex®?

Pretex® is geboren uit behoefte om diverse materialen te laten verharden en later te kunnen bewerken. Doordat we constant bezig zijn om nieuwe toepassingen te bedenken, wordt Pretex® steeds verder ontwikkeld en is daarmee sinds jaar en dag de toonaangevende decoratieverharder in de hobby-wereld.

Pretex® is de enige verharder op de markt die geen activator nodig heeft! (Voor binnen en buiten zonder toevoeging)

Contact gegevens

Pretex.nl
Rijnvis 22
8077 RR Hulshorst

E-mail: info@pretex.nl
Telefoon: 06 - 25 53 22 85

Openingstijden
Wij zijn alleen open op afspraak

Overig
K.v.K: 68677626
BTW nr: NL 00193 2043 B03

Onze producten

Veilig betalen met