Pretex en Paverpol gaan samen verder

Home » Over ons

Pretex en Paverpol zijn beiden al meer dan 25 jaar toonaangevende decoratie- en textielverharders in de hobby- en kunstenaarswereld in Nederland, België en (ver) daarbuiten.

Vanaf 1 januari 2023 gaan Pretex en Paverpol samen verder en zijn beide merken – en aanverwante producten – leverbaar vanuit één centrale locatie in Kapelle (Zeeland).

Na Nolly van Uden, die Pretex heeft ontwikkeld, heeft Petra Calis een flink aantal jaren met veel enthousiasme Pretex workshops gegeven, producten gepromoot en verkocht én het bedrijf verder uitgebouwd.

Nu worden de krachten gebundeld. Brigitte en Edwin Broekmeijer en Hans en Carin Houmes voegen Pretex toe aan de activiteiten van Paverpol International.

“Wij zijn trots op deze mooie aanvulling met Pretex producten. Beide merken worden hierdoor sterker. Wij willen Petra dan ook bedanken dat zij haar ‘kindje’ aan ons toevertrouwt. Wij zullen er goed voor zorgen!

Uiteraard gaan wij ons best doen om alle trouwe Pretex klanten van dezelfde goede producten en service te blijven voorzien.”

Contact

Pretex.nl
Ambachtsweg 9G
4421 SK  KAPELLE​

Mail: info@pretex.nl
Bel of app: +31 6 38 58 73 72
ma-vr 9:00-17:00 uur

KvK: 73586048
BTW:  NL859590604B01